Wilma Verheijen

 

Ik ben in 1958 geboren in Nijmegen. Al in mijn jonge jaren ben ik me bewust geworden van mijn sensitiviteit, hooggevoeligheid en intuïtie. Hier ben ik mee aan de slag gegaan door een massage cursus te volgen. Ik werd echt blij om mensen te gaan helpen. Ik zag dat liefdevolle aandacht en aanraking, healing van hun pijnen en inzichten van de klachten verlichting en blijdschap gaf.

In 2009 ben ik in Wijchen gestart met mijn praktijk Flow Massages als gediplomeerd masseur. Naast massage behandeling werk ik ook met White Time Healing, lichtwerk, als bodyworker en coaching voor begeleiding op je levenspad. Mijn massage diploma heb ik in 2006 bij KIOM in Eindhoven gehaald.

Waar ik werkelijk van ga huppelen is verbinding maken – connecten  –  met elkaar. Ontdekken waar ikzelf blij en vrij van word. Mijn grootste uitdaging is accepteren van wat Is. Verantwoordelijkheid durven nemen, de weerstand die er ook kan zijn onder ogen zien en vervolgens stappen durven zetten.
Authentiek en kwetsbaar durven zijn. Ik houd van dansen, wandelen, plezier en verbinding maken met elkaar.
Ik voel me dankbaar om de kleinste dingen, een vlinder die fladdert, een glimlach en de mooiste ontmoetingen met mens en dier. Die maken mijn leven tot Goud.

Ik voel me verbonden met de natuur en ik geniet intens van lekker buiten zijn. De stilte, rust en op zijn tijd alleen zijn doet me erg goed en brengt me in contact met mezelf, met mijn Innerlijk.
Zo kan ik me dagelijks goed afstemmen op wat ik nodig heb en hoe ik me wil voelen op het einde van een dag. Ik heb geleerd om mezelf liefde en aandacht te geven zonder het van iemand anders ‘nodig’ te hebben.

Meditatie en afstemming is een onderdeel van mijn ontbijt naast de havermoutpap en een kop thee. Afstemmen loopt een rode draad door mijn dag en de keuzes die ik maak. Mijn intuïtie is mijn raadgever. Ik volg nu mijn hart en dat klopt.

Nóg meer inspiratie! Dat is Griekenland, waar ik vanaf mijn 24 ste jaar steeds terug kom. Mijn grote liefde en inspiratie bron waar ik zo graag ben. Op de eilanden met zijn heerlijke energie, dat voelt als thuiskomen. Op een mooie Grieks eiland ga ik in 2019 een fijne oplaad week organiseren, wie weet ga je met me mee. Wordt vervolgd.

Mijn persoonlijke groei en ontwikkeling heb ik onder andere gevonden in core energetica, lichaamswerk, innerlijk kind, chakra healing, coaching, diverse tantra jaar trainingen voor vrouwen en gemengd. Ademwerk, Hatha yoga, mindfulness, meditatie en visualisatie, vertragen en verstilling. Schrijven, retraites en creativiteit. Mijn levenservaring en gave intuïtie gebruik ik dagelijks als mijn beste raadgever.

Opleiding en ervaringen

Mijn massage opleiding heb ik met veel plezier bij KIOM in Eindhoven gevolgd. Ik ben bekend geworden met de klassieke ontspannings massage, dynamische puls massage en masseren met de onderarmen.

Wat ik nog meer geleerd heb:

Ontspannings massage bij Anand
De ChinFlex I en II voet- en onderbeenmassage bij Total Health in Gendt
De-Stress hoofdmassage bij Alveda Amsterdam
Klankschaal massage bij Coen Tuerlings Tilburg
Stoelmassage bij TouchPro Rotterdam
Ayurvedische massage bij de Zonnevlecht
Kashmire massage voor en door vrouwen
Soul Institute Den Bosch – tantra jaartraining