Vier handen massage door 2 masseurs

Wil jij de ervaring hebben om eens door vier handen gemasseerd worden? Dan is deze massage echt iets voor jou!

Bij binnenkomst maken we eerst kennis met elkaar en heb je de tijd om even rustig te landen.

We hebben een kort voorgesprek waarin we de vier handen massage aan je uitleggen. We geven onze wederzijdse grenzen en verlangens aan die door allen worden gerespecteerd.
De masseurs zijn en blijven de gevers en blijven de hele massage gekleed. Jij bent de ontvanger en je mag je overgeven aan de sensatie van 4 handen die jouw lichaam deels synchroon en deels in vrijheid rustig gaan masseren. Jij mag helemaal in je blootje of in je onderbroek op de massage bank liggen. Houd je er rekening mee dat er olie op je ondergoed komt? Jij bepaalt wat je wel of niet uit trekt.

Eerst masseren we de achterkant en daarna de voorkant van je lichaam met een heerlijke warme lavendel olie.
Door de overvloedige, zachte en afwisselende aanrakingen van vier handen krijg je de ruimte om te genieten van de intensiteit van deze massage. De uitdaging is dat je mag loslaten. Wat je nog meer kunt ervaren is onze nabijheid, koestering, de rust en alle aandacht, de zachtheid die je helemaal van denken naar voelen kan brengen. Kom het maar ervaren en voelen.

In een massage sessie van 1,5 uur inclusief het voorgesprek word je door twee gediplomeerde masseurs onder mijn begeleiding gemasseerd. Dat kan zijn door vrouw/vrouw of man/vrouw. Dat hangt er vanaf wie er beschikbaar is.
Om verwarring en teleurstelling te voorkomen, er worden geen geslachtsdelen gemasseerd en er vindt geen stimulatie plaats.

Na de massage dekken we je toe met een massagedoek en laten we je even alleen liggen. Je mag heerlijk nagenieten van deze unieke massage reis met vier handen waarbij jouw energie weer van top tot teen mag stromen.

Ruim 10-14 dagen van te voren reserveren is noodzakelijk in verband met de planning van de masseurs.
Voor vragen of informatie mail of bel Wilma.

Duur van de massage: 1,5 uur
Kosten: € 130,00 voor 2 masseurs
Voor wie? Voor mannen en vrouwen